Прва међународна конференција женског предузетништва у Републици Српској

28.11.2017


Министарство индустрије, енергетике и рударства Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, Подручна привредна комора Бања Лука, Гендер центар Владе Републике Српске и Републичка агенција за развој МСП 15. децембра 2017. године организују “Прву међународну конференцију женског предузетништва у Републици Српској” уз подршку GIZ EU ProLocal и EBRD. Конференција ће се одржати у петак 15. децембра 2017. године, у Административном центру Владе Републике Српске, Трг Републике Српске 1, Бања Лука са почетком у 9:00 часова, под окриљем Европске мреже предузетништва.

Основни циљ конференције је размјена искустава на пољу развоја женског предузетништва и унапређење сарадње предузетница у региону.

Програмом Конференције је предвиђено одржавање два панела кроз које ће се представити институционална подршка женском предузетништву, као и искуства предузетница, а биће уприличено и потписивање споразума о сарадњи између удружења жена из региона. У оквиру ове конференције и програма Европске мреже предузетништва ће се одржати и билатерални разговори свих регистрованих учесника.

Привредна комора Републике Српске као члан тима Европске мреже предузетништва Републике Српске вас позива да узмете учешће на Конференцији и Б2Б разговорима у Бањој Луци, гдје ће предузетнице имати могућност да се упознају са потенцијалним пословним партнерима.

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна. Рок за регистрацију је 11. децембар 2017. године путем линка: http://womenentrepreneurship.talkb2b.net/.

Контакт особе у Привредној комори Републике Српске су Гордана Вишекруна и Јелена Родић (051 222 986, gordanas@komorars.ba и jelenat@komorars.ba).

Дневни ред